Viisi tärkeää asiaa asunnon myynnissä

Koti on monelle arvokkain omaisuus, mahdollisesti myös sinulle. On erittäin tärkeää, että valitset oikean välittäjän myymään kotisi.

Olemme kaikki kuulleet, että tärkein tekijä asunnon myynnissä on sijainti – mutta se ei ole ainoa tekijä.

Työskentelemme RE/MAX:lla kanssasi tiiviisti varmistaaksemme, että tietyt olennaiset tekijät on otettu huomioon. Usein nämä tärkeät tekijät jätetään huomiotta kokemuksen puutteesta tai sen takia, että on valittu väärä välittäjä. Molemmat näistä päätöksistä voi johtaa kalliisiin virheisiin.

1. Asunnon oikea hinnoittelu
1. Asunnon oikea hinnoittelu

Asunnon oikea hinnoittelu

 
Yleisin virhe asunnon myynnissä on väärä hinnoittelu. Jos asunto on hinnoiteltu liian kalliiksi, se saa vastaavat asunnot näyttämään paremmanarvoisilta ja tämä voi auttaa naapuariasi myymään asuntonsa sinun asuntosi sijaan. Jos asuntosi hinta on liian matala, voit hukata rahaa turhaan. Asunnon hinnoittelu on taidetta, jossa otetaan huomioon markkinoiden liike, kysyntä, asunnon kunto sekä tietysti sijainti. RE/MAX-välittäjäsi ottaa kaikki nämä tekijät huomioon neuvoessaan sinua hinnoittelussa.
 
2. Asunnon valmistelu myyntiä varten
2. Asunnon valmistelu myyntiä varten

Asunnon valmistelu myyntiä varten

 
Asunnon valmistelu myyntiä varten on tärkeä osa myyntiprosessia. Ostajan havaitessa, että asunto on huonosti ylläpidetty, saattaa tämä saada ostajan miettimään muita potentiaalisia ongelmia, vaikka siihen ei oikeasti olisikaan aihetta.  Epäsiisti asunto sekä huonot sisustusvalinnat voivat olla esteenä ostajan ihastumiselle asuntoosi. RE/MAX välittäjäsi pystyy kokemuksellaan havaitsemaan tällaiset ongelmat ja neuvomaan sinua kotisi myyntikuntoon saattamisessa.
 
3. Asunnon tehokas markkinointi
3. Asunnon tehokas markkinointi

Asunnon tehokas markkinointi

 
Tehokas markkinointi on erittäin tärkeää asuntoa myytäessä, tämä asia on usein monilla puutteellisesti hoidettu ja tällöin toivottuun lopputulokseen pääseminen hankaloituu. Sinun RE/MAX-välittäjäsi asettaa markkinoinnin etusijalle. Kaikki alkaa asunnostasi otettavilla laadukkailla valokuvilla, jotka tuovat kotisi parhaat puolet esiin. RE/MAX-välittäjäsi voi halutessasi ehdottaa sinulle parannuksia, joiden avulla kotisi myyntiaika saattaa lyhentyä ja joiden avulla asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta. Markkinoinnissa RE/MAX- välittäjäsi käyttää hyväkseen erilaisia mainonnan välineitä, joista sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. RE/MAX:in vahva kansainvälinen brändi yhdistettynä monipuoliseen ja tehokkaaseen markkinointiin tavoittaa asiakkaat ja saa aikaan toivotun lopputuloksen.
 
4. Oikean kiinteistönvälittäjän valinta
4. Oikean kiinteistönvälittäjän valinta

Oikean kiinteistönvälittäjän valinta

 
Kiinteistönvälittäjä kannattaa valita huolella. RE/MAX-välittäjällä on kokemusta työskentelystä erilaisissa markkinatilanteissa ja hän pystyy antamaan oikean arvion asunnostasi nykyisessä markkinatilanteessa. RE/MAX-välittäjäsi hoitaa puolestasi neuvottelut ammattitaidolla ja ohjaa sinut sujuvasti läpi hankalimpienkin kysymysten asuntokauppaan liittyen. Voit luottaa RE/MAX-välittäjäsi ammattitaitoon ja kokemukseen, hän hoitaa koko toimeksiannon alusta loppuun sinun parhaaksesi.
 
5. Tärkeiden yksityiskohtien sopiminen
5. Tärkeiden yksityiskohtien sopiminen

Tärkeiden yksityiskohtien sopiminen

 
Valitettavasti monet asunnon omistajat jättävät sopimatta tärkeitä asuntokauppaan liittyviä yksityiskohtia jo ennen ostotarjouksen saamista. Tämän ongelman välttämiseksi RE/MAX- välittäjäsi määrittelee kanssanne etukäteen kauppaan liitttyvät ehdot - ne vaatimukset, joita teillä on asuntokaupan syntymiselle, kuten alin myyntihinta, asunnon luovutuspäivä, mahdollinen kauppaan kuuluva irtaimisto tai jopa mahdolliset kompromissit, jotka kaupan saavuttamiseksi myyjä on halukas tekemään.
 

Valitsemalla RE/MAX-välittäjän sinä voit välttää monet virheet, joita muut asunnon myyjät tekevät. Myymme asuntosi nopeasti ja paremmalla hinnalla ja samalla sinä voit nauttia miellyttävästä kokemuksesta yksinkertaisesti vain siksi, että valitsit RE/MAX-välittäjän hoitamaan asuntosi myyntiäsi

Valitse viisaasti - valitse RE/MAX.