10 vinkkiä asunnon ostajalle

10 vinkkiä asunnon ostajalle
1. Säästä aikaa ja rahaa

Säästä aikaa ja rahaa

 
Budjettiisi ja toivomallasi alueella sijaitsevan asunnon löytäminen on yleensä paljon aikaa vievä prosessi. Saatat joutua etsimään kohteita internetistä pitkänkin aikaa. Löytäessäsi vihdoin yhden tai kaksi kohdetta alkaa sopivien esittelyaikojen sopiminen jne, tämä vie aikaa ja matkustamiseen kuluu myös rahaa. Valitettavan usein tämän jälkeen joudut vielä totemaan, että kohde on aivan erinäköinen kuin kuvissa. Sama etsiminen alkaa sitten taas alusta. Tekemällä ostotoimeksiannon RE/MAX:n kanssa, välittäjämme etsivät sinulle puolestasi sopivan kohteen. RE/MAX-välittäjät selvittävät etukäteen onko asunto juuri sellainen, jota olet etsimässä ja, että asunto varmasti täyttää asettamasi kriteerit. Tämä säästää rahaa ja vaivaa, ja ennen kaikkea kallisarvoista aikaasi.
2. Anna välittäjämme toimia eduksesi

Anna välittäjämme toimia eduksesi

 
Suomessa myyntitoimeksiantoa hoitavat kiinteistönvälittäjät saavat korvauksensa myyjältä. Tämä tarkoittaa sitä, että he usein työskentelevät kaupallisesti enemminkin myyjän kuin ostajan etujen mukaisesti. Tämän takia on suositeltavaa tehdä ostotoimeksianto ja käyttää RE/MAX-välittäjää valvomassa sinun etujasi kaupanteon joka vaiheessa.
3. Hyödynnä markkinatuntemustamme

Hyödynnä markkinatuntemustamme

 
Ymmärtääksesi Suomen kiinteistönvälitysmarkkinoita, alaa pitää todella opiskella ja  oppiminen vie yleensä useita vuosia. Meillä välittäjät ovat ylpeitä ollessaan oman alueensa asiantuntijoita. He voivat olla apunasi tilanteestasi ja tarpeestasi riippuen. Voit tehdä rauhassa päätöksesi ja luottaa siihen, että RE/MAX-välittäjäsi huolehtii siitä, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotka päätöksen tekoon vaaditaan.
4. Ole ensimmäinen, joka tietää myyntiin tulevasta kohteesta

Ole ensimmäinen, joka tietää myyntiin tulevasta kohteesta

 
RE/MAX:lla on käytössään markkinoiden parhaimmat järjestelmät, joita apuna käyttäen haluamme sinun kuulevan ensimmäisenä markkinoille tulevista, juuri sinun toiveisiisi sopivista uusista kohteista. Haluatko olla ensimmäinen,  joka tietää sinulle sopivista myyntiin tulevista kohteista.
5. Saa tietoa kohteista, jotka eivät ole yleisessä myynnissä

Saa tietoa kohteista, jotka eivät ole yleisessä myynnissä

 
Jotkut parhaista kohteista eivät aina ole yleisesti näytillä esim internetissä. Tämä tarkoittaa sitä, ettet välttämättä saa tietää myyntiin tulevista kohteista, jotka sopisivat juuri sinun toiveisiisi. Meillä on paljon yhteistyökumppaneita, joiden kohteita myymme yksinoikeudella. Kun valitset RE/MAX:n välittäjäksesi, voit ennakkoon kertoa, mitä olet etsimässä ja saat tiedon niistä ennen muita.
6. Käytä neuvotteluissa apunasi ammattilaista

Käytä neuvotteluissa apunasi ammattilaista

 
Neuvotteluissa haluat pitää huolen siitä, että etujasi valvotaan ja ettet maksa liikaa asunnosta. RE/MAX-välittäjät saavat valmennusta alan parhailta kotimaisilta ja kansainvälisiltä kouluttajilta, jotta he saavuttaisivat toivomasi lopputuloksen kaupanteossa. Käytä siis apunasi aina RE/MAX-ammattilaista.
7. Anna välittäjän löytää sinulle sopivimmat kohteet

Anna välittäjän löytää sinulle sopivimmat kohteet

 
Tiedämme, että asiakkaana haluat välittäjäsi ymmärtävän vaatimustasosi, budjetin ja aikataulun, jonka mukaan toimitaan. Markkinoilla on valitettavasti monenlaista toimijaa, mutta me RE/MAX:lla voimme ylpeänä sanoa, että esittelemme sinulle tarkan seulonnan jälkeen sellaisia kohteita, jotka täyttävät esittämäsi toiveet ja kriteerit.
8. Luota koordinointi välittäjälle

Luota koordinointi välittäjälle

 
Kiinteistön hankinta voi olla hankalaa ja stressaavaa. Me RE/MAX:lla koordinoimme puolestasi kaikki hankintaan liittyvät asiat. Sinä voit olla rauhassa ja antaa ammattilaisen hoitaa asiat puolestasi ja etujesi mukaisesti.
9. Jatka hyötymistä myös kaupanteon jälkeen

Jatka hyötymistä myös kaupanteon jälkeen

 
Palvelun, jonka RE/MAX tarjoaa, ei tarvitse päättyä kaupantekoon. Meillä on paljon hyviä yhteistyökumppaneita, joita voimme suositella erilaisiin töihin oli kyseessä sitten esimerkiksi sisustaminen, muuttopalvelu tai jokin muu asia. Kauttamme löydät luotettavat yhteistyäkumppanit. Ota asia puheeksi RE/MAX-välittäjäsi kanssa niin hän tarjoaa sinulle mielellään yhteistyökumppaneidemme palveluita.
10. Haaveiletko asunnon ostamisesta ulkomailta?

Haaveiletko asunnon ostamisesta ulkomailta?

 
RE/MAX toimii 90 maassa ja mikäli haaveilet asunnon ostamisesta esimerkiksi Välimeren alueelta, anna RE/MAX-välittäjän auttaa. Kerro hänelle toiveesi ja autamme sinua paikallisen ammattilaisen kanssa hankkimaan unelmiesi asunnon – TURVALLISESTI!
Ota luottamuksella yhteyttä meihin jo tänään ja hyödy monista eduista, joita saat käyttämällä RE/MAX-välittäjää.